Årsmøte i hovedlaget

Postet av Førde IL den 21. Mar 2022

Førde IL sitt årsmøte avholdes 24.mars kl.19.00 på Filhuset

Klikk på link under for å komme inn på saksliste og årsmelding

Hugs hovedlaget sitt årsmøte!

Postet av Førde IL den 14. Mar 2022

NB! Uvisst om vi får dele ut stipenda 17.mai eller om vi må lage ei ny markering ein annan dag.

Årsmøte i hovedlaget

Postet av Førde IL den 19. Feb 2021

Jubileumsboka til Førde Idrettslag ute i butikk

Postet av Førde IL den 22. Okt 2020

Jubileumsbok for Førde Idrettslag:
Flott bokslepp for «Den spreke hundreåringen» i Førdehuset onsdag 21 oktober. Godt over to hundre sider spekka med 100 års historie og profilar frå Førde Idrettslag. Stor takk til forfattar Rune Fossum Lillevangstu – her snakkar vi formidlingsevne av høg klasse! Takk også til Selja Forlag for konstruktivt og godt samarbeid.
Boka er å få kjøpt for kr 398,- hos Norli bokhandel, Sport 1 Chatlet Førde, Intersport Erdal Sport, Din Sport , Coop Extra på Kronborg, Førde Fargehandel og Bellis Blomster samt på FIL-huset i Hafstadparken.

Medlems og treningskontingent

Postet av Førde IL den 22. Sep 2020

Ennå en del som ikke har gjort opp seg når det gjelder medlems og/eller treningskontingent. Vi har en mistanke om om at dette beror på en misforståelse og mistanken går på at en del personer har fått ny e-postadresse eller er registrert med en adresse som ikke er i bruk. Hvis så er tilfelle - gå inn på Min Idrett for å endre e-postadresse.