Hamar Talentcup 2018 - G2003

Postet av Førde IL - Fotball den 18. Sep 2018

Helga 15-16 september deltok Førde sitt G15 lag på Hamar Talentcup. Med innledande puljespel laurdag og sluttspel sundag. Laurdagen blei dessverre veldig amputert då 1 lag trakk seg fredag, og når laget var klar til kamp kl 0800 sundag møtte ikkje motstander opp. Dermed stod vi igjen med Førde og Hamkam 2 i puljespel. Det gjennomført en treningskamp mot Hamkam 2 som Førde vant 2-0, men i tellande kamp ble det 2-2. Hamkamp 2 ble trekt som puljevinnar, men begge gjekk til A-sluttspel.

I kvartfinalen spelt Førde sin klart beste kamp i turneringa mot Borgen og vant 5-1. Dermed klar for semifinale der Førde sleit med å få tak på Røa, og Røa leia 2-1 heilt til det 1 minutt igjen av kampen. Då fant endeleg Førde nettmaskene og kampen enda 2-2, og dermed klart for staffesparkkonkurranse. Her var til slutt marginane på Førde sin side og vi vant kampen 4-3 på straffe.

Dermed klar for finale mot Holmen. Tette kampar og kun to timer mellom semifinale og finale, så mange slitne bein. Førde tok tidleg leiing i finalen, men kampen enda til slutt 1-1. I semifinalen var Førde heldig som fekk seier, men i finalen hadde dei fortjent å vinne etter ordinær tid. I straffesparkkonkurransen vart det denne gongen motstander Holmen som hadde marginane på sin side. Det ble tap 4-3  på staffe, og 2 plass i Hamar Cup.

Det er lov å være skuffa etter å ha tapt finalen med knappast mogleg margin, men gutane rista det fort av seg. OG totalt sett er dei godt fornøgd med Hamar Cup 2018.