Nyhetsbrev nr 4 Førde IL Symjing

Postet av Førde IL - Symjing den 5. Mai 2021

Da er vi kommet godt inn i våren og de fleste svømmekurs er no avslutta for sesongen. Stupekursa og hai kurset fortsetter frem til sommeren, også har vi oppretta eit kurs for videregående som samler opp mange av dei som ønsker å delta på Førdesprinten 5-6 juni. Her er det flott oppsluttning, og det kan bety at det blir bra mange rekrutter når vi kommer til stemnet. 

Vi har arrangert eit klubbstemne der vi fekk satt opp alle låmø øvelser, og nokre sprint øvelser. Det har vert god fremgang på mange svømmere, og no har vi fått inn fleire på rankingen på låmø enn vi hadde i forkant. Det er veldig gledelig, og motiverende for svømmerne at de presterer så bra. 

Styret har konstituert seg siden årsmøtet, og leiar er Harald Olav Aamot(midten). Kasserer er Merete Skrede(fv). Resten av styret består av:(fv) Maren Vinjevoll Årdal, Randi Scheflo, Lars idar Vegsund og Kristin Guldhav. 

Klubben planlegger no Førdesprinten 2021 innafor dei reglene som kan komme til å gjelde. Styret har gått inn for å etablere ein stemne komitè, som skal jobbe for at stemna skal bli arrangert på ein best mulig måte fremover. 

Svømmeskolen står no fremfor ein større make over. Vi skal no gå over til eit system der vi har kontinuerlig påmelding, og gi eit større og bedre tilbud til barna som går i svømmeskolen. For dei som går på videregående kurs, blir det ein 3 dobbling i antall treninger iløpet av ein sesong. Fleire detaljer vil komme på dette i eit eiget innlegg. 

Vi skal også innføre eit premierings system der svømmerne kan på årsavsluttninga, få tildelt ein premie hvis dei har klatra til eit gitt nivå på ein tabell som vil bli presentert for svømmerne. Dette håper vi skal være ein motivasjon for svømmerne å trene til for å klare neste nivå. Også skal vi bestille noen mynter som er egenprega, som skal deles ut til dei som setter nye klubbrekorder. 

På årsmøtet til  hovudlaget Førde IL, så fekk Symjeskuleansvarleg og trenar, Øystein Erland tildelt årets Eldsjel pris for sin innsats for symjeklubben i 2020. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.