Kjekt med minihandball

Postet av Førde IL - Handball den 5. Okt 2021Jenter 9 i Førde IL Handball hadde si første trening for sesongen tysdag 5. oktober. Sju jenter møtte opp, litt få på grunn av at nokre var opptekne med fotballkampar, seier trenar Anne-Grete Reikvam. Ho håpar på litt betre oppmøte etter kvart. Ho synest det er kjekt å trene desse ivrige småjentene. Dei fleste av dei starta med handball som sjuåringar. Men for Ada Kristine Husa var det denne ettermiddagen eit første møte med handballen.


Ada Kristine Husa hadde si første handballtrening og får instruks frå Anne-Grete før ho skal skyte.

Anne-Grete Reikvam har sjølv spelt handball for Førde. No har ho engasjert seg for å gi eit tilbod til dottera Karoline og dei andre niåringane. Ho ser gjerne at andre foreldre også stiller opp, for det er mange lag som treng hjelp.


Guro Rokkones klar til å fyre av, medan dottera til Anne-Grete, Karoline Knausgård, ventar på tur.

Medan jenter 9 hadde si første trening tysdag denne veka, får gutar 8 si første torsdag 7. oktober, også dei har trening frå klokka 17 til 18. Sidan det er haustferie i veke 41, blir det først i veke 42  dei andre minihandballaga kjem i gang. G9 trenar måndag frå 17.30 til 18.30, J7/G7 onsdag frå 17 til 18 og J8 onsdag frå 18 til 19. Alle treningane er i Førdehuset.


Spel tre i angrep mot tre i forsvar inngår i treninga.

I minihandball er måla, mindre. Likevel er det ikkje alltid like lett å avverge scoring. Her er det Ragnhild Hjelmeland Berqvam som vaktar buret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.