Slår vi BSI og Årstad igjen?

Postet av Førde IL - Handball den 22. Mar 2023

Slik jubla damene etter to poeng mot BSI i haust. Målet er å gjenta det i Bergen.

Komande helg spelar vi to enormt viktige 2. divisjonskampar i Bergen. Laurdag er BSI motstandar, søndag står Årstad på andre banehalvdelen. Begge laga er sikkert revansjelystne etter at vi vann mot dei i Førdehuset i haust, 31-22 mot BSI og 26-14 mot Årstad. På den andre sida er damene våre veldig motiverte for å sanke med seg fire poeng heim til Sunnfjord.


BSI har 10 poeng på niandeplass, vi har nipå ellevte- og nestsisteplass, medan Årstad er heilt sist med fempoeng. All erfaring tilseier at laga frå Bergen stiller med sterkare mannskap på heimebane enn dei gjorde i Førde, så vi bør ikkje la oss lure av at vi slo begge laga veldig klart i oktober.

Trenar Øyvind Indrebø vurderer det slik:

- Etter full pott i dei siste to kampane på heimebane, står vi framfor to spennande kampar i Bergen til helga mot henholdsvis BSI og Årstad. Dette er to lag som vi definitivt kan slå, men også lag som vi kan tape mot, dersom vi ikkje presterer godt. Men det har vi god tru på at vi skal gjere. Jentene og lagleiarteamet gler oss veldig til helga.  

For Tuva Tefre Kalstad (biletet under) blir det endå ein tur til Bergen. For ho er kalla inn til regional landslagssamling for jenter fødde i 2006 torsdag 30. mars. Ho er ein av tre venstrehendte kantspelarar som er tekne ut. Tuva har i dei siste kampane til Førde i 2. divisjon levert veldig viktige bidrag til poengplukkinga med sine fine skot frå høgrekanten.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.