Før(jul)de stemnet 2023

Postet av Førde IL - Symjing den 17. Des 2023

Det var tid for juleavsluttning, og i den forbindelse så ville vi holde en liten konkurranse. Siden klubben vår har så god dekkning med egne dommere, så valgte vi å gjøre det hele appobert. Stemnet var over 3 baner, og vi var 12 dommere langs kanten. 

Det var mange flotte personlige rekorder idag, og mange som imponerte til særs god +.  Dei to mest imponerande resultata idag kom på 400 medley der William Wergeland satt ny jr. klubbrekord med tida 4:54:56. Med det så slo han Even Stubhaug sin jr. rekord fra 2013. Mathias Holme var sist ut idag på 800 fri der han sikta seg inn på den 29 år gamle jr. klubbrekorden til Thord Monsen. Tida som var stipulert som passeringa på vei til 1500m fra den tida da gutane ikkje fekk svømme 800. Mathias klokke inn på 8:51:50 og slo dermed klubbrekorden med 5 sekunder. Begge desse gutane snuser på krettsrekordane på desse øvelsane. 

Siden det bare var med egne klubb svømmere, så måtte vi jo fylle pausene med at rekruttene kunne få svømt litt og vist seg fram. Det var mye god svømming av rekruttene, og mest imponerende var det at de var like proffe som de approberte til hele start prosedyren. Her har trenerene vert flinke med ungene i forkant. Også noken fra para gruppa var med, og tilslutt så fekk dei svømme med nissen.

Anita og Helen fekk kvar sin runde i vatnet med nissen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.