Grenselause idrettsdagar

Postet av Førde IL - Symjing den 2. Nov 2019

Førde IL Symjing fekk mulighet til å være med å bidra med symjeaktivitet under grenselause idrettsdagar i Førdehuset. Kristine Løvlie og Øystein Erland var med fra symjeklubben der dei hadde med seg fleire intresserte utøvere fra arrangementet. 

Fleire av deltakarane syntes at symjing var ein flott idrett, og fleire sa i ettertid at dei ynsjer å ha symjing som ein idrett dei kan fortsette med. 

For instruktørene så var dette ein litt ny utfordring etter at dei tok para symjeinstruktør kurset i høst, men det gjekk veldig fint, og dei syntes det var ein kjekk og inspirerende økt i bassenget. Mykje glede fra utøverane som gjorde heile økta til ein meget positiv opplevelse. Fleire av utøvarane fekk også lært seg nokre nye triks, og noken knekte også nokre små koder i vatn. Fleire av utøverane viser også at dei kan gå rett inn i konkurranse aktivitet om dei ynsjer dette. 

Symjeklubben skal no jobbe fremover med å få til eit tilbod til dei som ynsjer å drive med para symjing. Det har lenge vore eit ynsje fra klubben si side å ha dette tilbodet, og med dei tilbakemeldingane som kom i helga, så ser ein at det er interesse for dette, og at klubben må jobbe for å få lagt tilrette for slik aktivitet.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Øystein Erland

    Så kjekt. Vi legger ut info om dette på Facebook sida til symjeklubben, så om dere liker den sida, så vil dere få med dere når vi legger ut kurs.

    02 november 2019
  • Svein Selland

    Sønnen min Svein Selland synes dette så kjekt ut om det kommer i gang, Han har fått dette på e-post av dere i dag. Han vil gjerne ha mer info når dere har med.

    02 november 2019

Logg inn for å skrive en kommentar.