Tap mot "gamle" lagvenninner

Postet av Førde IL - Handball den 13. Nov 2021

.

 Trass tap var det kjekt å møte tre tidlegare lagvenninner i kamp. Frå v. Martine Vindheim, Emilie Myklebust Sande, Benedicte Frøyen Bergset, Andrea Dolve Ellingsund, Andrea Boge Solås, Margrete Aske Mjåtveit og Oda Vindheim. Foto: Oddny Sønnesyn.

Den første av to kampar i Bergen denne helga enda med tap 27-23 mot Tertnes 2. Det var ein jamn og tøff kamp, der pauseresultatet var 14-14. Også andre omgang var jamn, sjølv om det til slutt vart firemålstap, seier sportsleg leiar Oddny Sønnesyn.

- For første gong i år gjennomfører vi to omgangar. Det er vi veldig nøgde med sjølv om vi taper til slutt. Vi synest vi tek steg for steg og håpar det snart blir betalt med poeng.

Det vart ein spesiell kamp for fleire av spelarane, fordi det var tre tidlegare lagvenninner på motstandarlaget, og dei tre var så avgjort med på å sikre at poenga vart verande i Bergen. Emilie Myklebust Sande (8), Andrea Dolve Ellingsund (5) og Margrete Aske Mjåtveit (3) sette inn 16 av dei 27 måla til Tertnes.

 På Førde var det som vanleg søstrene Oda og Martine Vindheim og strekspelar Benedicte Frøyen Bergset som tok størst ansvar.

- Men fleire kom inn og gjorde sine saker bra, mellom andre Agnete Ørnehaug. Det var eit surt tap, men vi tek med oss mykje bra, seier Oddny.

Etter som Kjøkkelvik og Nærbø spelte uavgjort, hamna Førde under nedrykksstreken med sine tre poeng. Søndag er det kamp mot Åsane, som enno har til gode å tape denne sesongen.

Måla til Førde: Benedicte Frøyen Bergset 5, Oda Vindheim 4, Martine Vindheim 4, Agnete Hjelmeland Ørnehaug 3, Emma Gloppestad 2, Berenice Halvorsen 2, Veslemøy Risnes Kjønås 1, Regine Boge Skadal 1, Ingrid Sofie Indrebø 1.  

 Tekst: Kjell Arvid Stølen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.