Avslutta med tap mot Jotun

Postet av Førde IL - Handball den 27. Mar 2023

Søndag 26.mars tok spelarane, føresette og Kristian turen til Årdal for å sjå j14 vise fram god handball. På turen fekk vi med oss flott natur, kjensla av god lagånd og mykje god latter. Vel framme blei jentene godt tekne i mot av blide sogningar, og jentene fekk servert god frukost før kampstart.

Jenter 14 har hatt god utvikling dei  siste månadene, noko som har sikra god sjølvkjensle før kampen mot Jotun. Vi har gått frå mange tap til mange sigrar etter at  Kristian tok styringa i trenarrolla.

 Kampen mot Jotun skulle vi absolutt ha moglegheit til å vinne om vi gjorde som vi veit vi kan. Med kollektiv kollaps, med innslag av eit par mål og nokre gode keeper-redningar, reiste vi  heim med eit 17-7 tap.

Jotun var eit klart betre lag enn oss i dag, ingen rop frå sidelinja kunne redde oss i land, og til slutt gjekk òg Kristian i nødmodus. Turen heim starta med skuffa jenter og enda med ein super avslutning i Jølstrahallen der vi fekk med oss Gutar 16 sin kamp mot Florø. Det vart rett nok tap der og, Florø vann 28-27.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.