LÅMØ 2024

Postet av Førde IL - Symjing den 19. Mar 2024

Det var 10 utøvere som kvalifiserte seg til LÅMØ fra Førde IL Symjing. Det ble en skikkelig svømmefest på hjemmebane! 

Mathias, Even, Armandas, Kevinas, Sigurd og Filip er klare for ÅM i mai. 


Mathias Holme var i fyr og flamme i helgen og satte ny klubbrekord på 100 fly (1.00,26) og 200 IM (2.14,94). De tre resterende øvelsene ble ikke klubbrekorder, men solide personlige rekorder. Dette holdt til en finfin 2. plass sammenlagt og han er klar for ÅM som 5. beste i landet i sin årsklasse.Sigurd, Kevinas og Filip viste fram nye ferdigheter med personlig rekord på alle fem løp!


Kevinas Belaglovis vant 200 rygg med imponerende taktiske ferdigheter. Han tok sølv på 200 IM og bronse på 200 bryst. Han er klar for ÅM som nummer 2 i sin årsklasse!


Sigurd Korsvoll trives nok best på kortere distanser, men det stopper ikke Sigurd fra å ta 3. plass både på 400 fri og 100 fly! Til ÅM er han rangert som nummer 6 i sin årsklasse. 


Filip Farsund Hafstad var alene i front i de fleste heatene sine. Spesielt på butterfly har han tatt syvmilssteg i den tekniske utviklingen noe som holdt til 13 sekund pers! Filip er klar for ÅM som nummer 22 i sin årsklasse.


Håkon Snilstveit og Andreas Råheim hadde også vært med i fem av fem klubben hvis de ikke hadde blitt diskvalifisert. Begge to viste imponerende løpsopplegg og råskap i helgen! Andreas dro hjem med 4 nye bestenoteringer, mens Håkon fikk 3.


Even Bjørkhaug peiset på i kjent stil og satte ny personlig rekord på 100 fly og 200 IM. På de resterende tre løpene var han rett over tidligere bestenoteringer. Dette var mer enn nok for å kvalifisere seg videre til ÅM, der blir det nok flere solide perser. Emma Holme er som alltid rå i konkurransesituasjon. Hun tar en imponerende bronse på 100 fly og setter fire flotte personlige rekorder!


Ronja Peterson-Øksland blir bedre og bedre i konkurranser, hun viste fram fin utvikling med fire nye bestenoteringer


Armandas Belaglovis trosset usikker form i forkant av stevnet med tre finfine personlige rekorder og er klar for ÅM som 23. i sin årsklasse. 


Vi gleder oss til 8 uker med trening før vi får ny mulighet til å flakse med fjærene på de samme fem øvelsene!