Reinert på AdO cup.

Postet av Førde IL - Symjing den 22. Jun 2018

Reinert S. Erland deltok på første dag av AdO cup i Bergen. Han svømte 4 øvelser, og tok med seg to gull og to sølv. 

På 50 fri svømte han på 28:04 som er ny langbane pers med 8 tideler, som også blei førsteplass på denne øvelsen. Poengomrekna, så ble det likt med kortbane persen. 

50 fly gikk unna på 29:84 som er første gang han er under 30 på langbane, og poenga gir en del meir enn kortbane persen. Det vart førsteplass på denne øvelsen også.

100 bryst gikk litt bak pers med tiden 1:19:21, men det holdt til en andreplass.

1500 fri ble en spennende øvelse. Her diskuterte vi litt taktikk før start, og planen var å legge seg intill banetauet til svømmeren fra Haugesund i banen ved siden av. Han var påmeldt med 1 minutt og 40 sekund bedre pers enn Reinert sin tid, så da tenkte vi at her er det bare å henge på så lenge som mulig. Begge var i samme årsklasse. Reinert vet at han blir bedre og bedre utover i løpene, så det var bare å mobilisere. Åpningen var på 33:7, og han la seg intill banetauet og han la seg ca 5 meter bak som planlagt etterhvert. Avstanden ble opp mot 10 meter, men utover i løpet så nermer han seg, mye takket være noen gode vendinger. Forran siste vending var det heilt likt, og det ble ein durabelig sluttspurt på begge, og med ein avslutning på 33:5 på siste 50, så kom Reinert 4/100 bak sin konkurrent i bana ved siden av. Det var spennande heile vegen, og når det skiller så lite etter 1500 meter, så er det litt bittert, men med ny pers med nesten 2 minutt, så må ein være fornøgd. Ny tid er 19:17:57.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.