Nyhetsbrev nr 3 Førde IL Symjing

Postet av Førde IL - Symjing den 27. Feb 2021

Starten på 2021 har vert en stor prøvelse for mange aktive svømmere. De lengter etter å konkurrere, og det tærer på tolmodigheten for mange no. Vi holder ut, og mens vi venter på bedre tider, så prøver vi å finne på litt små ting som skal lyse opp i en ellers så "vanlig" hverdag. Det var planlagt nokre stemne no i vinter, men alt har blitt avlyst. Vi håper å snart komme igang med lokale konkurranser. 

De eldste svømmerne har vert på ein utflukt til vakre Jølster. Der blei dei utfordra til å skulle ta seg frem i den djupe snøen for å leite etter to skadde personar. Dei måtte lage ein båre av det dei fann, og bære dei heimatt. Berre for å gjere det ekstra tungt, så i tilleg til å gå i den djupe snøen, så hadde dei ca 15 kg på ryggen. Nokre hadde plukka med seg ein 15kg vektplate, medan andre hadde bunkra opp med cola boksar og mykje smågodt. Når turen var ferdig, så vanka det belønning i form av bålkos og litt slack i hytta. Strålende sol og mange minusgrader gjorde at dei fekk ein meget flott dag.

Dei eldste svømmerne har også utfordra seg gjennom vinteren på militær kampsvømmning. Dette er ein fysisk hard økt i svømmehallen, der dei skal gjere forskjellige øvelser med fullt militært utstyr på. Dette er svært populært og dei har fått satt nokre tider på dei forskjellige øvelsane slik at dei har noke mål å nå.

Vi har vert så heldig, at vi har fått trene i hallen kvar dag siden jul. No i vinterferien, så har hallen vore stengt, men Firda Billag stiller med buss. Då kan vi ta med oss dei som er heime i ferien, slik at dei kan få trene i Florø. Hallen i Førde får ein real oppgradering, som vil komme svømmerne og dommere som skal dømme på stevner til gode. Vi får heilt ny ledbelysning, og nye dusjarmaturer. I tilleg så har stuparane fått seg to nye 1 meter stupebrett. 

Låmø Vest 2021 er også under planlegging, men vi avventer fortsatt på at de nasjonale restriksjonane på arrangement skal bli letta på, før vi kan sette ein endeleg dato. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.