Minipolo instruktør kurs.

Postet av Førde IL - Symjing den 8. Nov 2021

Førde IL symjing har i høst starta eit gratis tilbud i det som kalles minipolo. Det er vannpolo for dei som er under 12 år. I helga så var tre instruktører på Askøy for å ta minipolo instruktør utdannelse. Det var svært lærerikt, og tilbakemeldingene er på at dette skulle vi ha begynt med for mange år siden. 

På minipolokursa våre, så har vi 16 deltakarar påmeldt, og dei trenar ein til to ganger i uka.

Vi har jo i flere år, spilt vannpolo på svømmetreningnene, for å gjøre noe anna, men aldri som organisert idrett med regler. Stort sett handlet det bare om å drukne flest mulig, og uten regler. No har vi vert på kurs og lært regler, øvelser og litt spill taktikk. Så no er målet å få etablert minipolo som ett godt tilbud, og at vi skal etterhvert få stabla på beina eit juniorlag i vannpolo. 

Vi ønsker også å delta på minipolo turneringer, og siden aktiviteten er ganske stor på Askøy, så er det nærliggende å samarbeide med dei på dette. Vi ønsker også på sikt å få med klubbane i Sogn og Fjordane på dette, og kanskje kan vi på sikt bli ein så god klubb, at vi kan kjempe med dei best i landet. Det er hvertfall lov å drømme litt, sterkt instpirert og motivert som vi blei.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.