Knapp, men deilig siger på Sandane

Postet av Førde IL - Handball den 1. Apr 2022

J16 var torsdag på tur til Sandane for å møte tabellnabo Gloppen. Heimelaget tar raskt føringa i kampen både spelemessig og på resultattavla.

Vi heng ikkje heilt med i duellane bakover og lar Gloppen få dunke inn fleire mål frå innanfor 9 meter eller frå linja. I periodar set vi inn nokre gode taklingar og viser litt musklar, men det blir litt for lenge mellom desse øyeblikka. Framover viser vi til tider gode takter både i etablert og ankomst, men brukar ofte litt for lang tid med ballen og blir nokså forutsigbare. Gloppen går fortjent til pause med 14-11 leiing etter å ha ført omgangen med stort sett 2-3 mål foran.

I pausen blir vi einige om at forsvarsspelet må opp nokre hakk og det begynner sakte, men sikkert å vise seg etter pausen. 2 omgangen begynner litt nølande, men så begynner vi å hente oss inn igjen. Vi får gradvis kontakt og etter 15 spelte minuttar er vi oppe på uavgjort og forbi. Vi er foran med 20-18 vel 8 minutt før slutt. Ein litt dårleg periode gjer at Gloppen scorar 3 på rappen og tar tilbake leiinga. Dei siste minutta bølgar fram og tilbake i spenning, men vi spelar knalltøft i forsvar når det virkelig gjeld. Vi scorar på våre 2 siste sjansar dei siste minutta, mens Gloppen set begge sine utafor mål, noko som resulterer at vi vinn 23-22, med knappast mogleg margin. Spenning klarar vi sjølvsagt å lage igjen! og igjen!

Ein herleg lagsiger, der alle er med å drar lasset! Vi må sjølvsagt fortsette å jobbe hardt med element som vi endå har forbetringspotensiale på. No ser vi fram til arrangements kamp på lørdag mot Jotun!

I dag var det fint å være kvit og svart!