Hauststemnet på Eid 2022

Postet av Førde IL - Symjing den 7. Nov 2022

Førde sine symjarar var på Eid i helga. Der fekk dei bryne seg på Eid sine symjarar som gir oss meget god konkurranse. 

Rekruttane til Eid imponerer med stort oppmøte. Dei var mange ti tals deltakarar, og er uten tvil størst i fylket på antall deltakarar på rekrutt stemna. Det er veldig kjekt og flott at dei melder seg på stemna, og at dei får prøve seg på å svømme konkurransar. 

Førde sine rekruttar svømte veldig bra, og dei leverer gode prestasjoner både teknisk og på tider som kan hevde seg blandt dei approberte. På bildet er det eit fullt heat med berre Førde rekruttar igang med 25 rygg. No ventar ein rekrutt samling i Øvre Årdal den 19 November.

Dei approberte symjarane fortsetter å svømme fort. Mange har ein meget god utvikling, og presser hverandre til bedre og bedre tider. 

Mathias Holme (08) svømmer mange gode distanser, og holder fortsatt nivået fra Nordsjøstemnet her på Eid. Han svømmer en flott 400 fri under 4:30, der han avslutter siste 200 raskare enn i Stavanger. Mathias er no tatt ut til Region samling i Bergen i slutten av mnd.

Stafettene er alltid artige, og på 4x50 medley mix, så blir det svært jevnt mellom Førde og Eid. Eid vinner med 3/10 forran Førde, til enorm stemning blandt publikum og deltakarane. På 4x50 fri, så er Førde sitt gutelag eit stykke forran Eid, medan jentene til Eid vinner litt forran Førde jentene. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.