Langdistanse cup og Fana Sparebank Medley

Postet av Førde IL - Symjing den 21. Nov 2021

Dei to gutane Sander Birkeland og Mathias Holme (begge 08) har vert på Ågotnes i helga og deltatt på to stemne i samme basseng. 

Langdistanse cup er som det ligg i namnet, eit stemne med lange øvelser. Det var 800 og 1500 som stod på programmet. Begge gutane svømte meget bra, og svømte mykje bedre enn forventa. Lørdagen var det 1500 meter, og da svømte Sander inn på 23:01;85 medan Mathias kom inn på 19:40;93. Det holdt til ein flott andreplass, berre 5 små sekund bak førsteplassen. 

På dag to så var det 800 meter. Da er det litt høgare tempo, og Sander får fine 11:49;68, og perser med ca 40 sekunder. Mathias slår inn på 10:08;20, og nærmer seg ein litt magisk grense på å komme under 10 minutter. Mathias hadde hard konkurranse på starten av sin 800 meter, der dei i dei næraste banene åpna friskt, men Mathias hadde mest igjen midtveis og holdt unne på slutten. Han svømte inn til førsteplass på denne øvelsen. 

Fana Sparebank Medley var det andre stemnet denne helga. Det var begge dagane i etterkant av dei lange øvelsane. Begge svømte 2 øvelser kvar dag her, og det vart 7 perser på 8 starter. Gutane har fått ein flott helg med mykje god svømming, og dei har erfart mykje med tanke på disponering på lange distanser. 

På bildet til venstre, fv: Mathias og Sander. Øverst th: Sander. Nederst th: Mathias.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.